Mi a MESTERI ELME® olvasási, tanulási, nyelvtanulási technika?

A Mesteri Elme extraszenz olvasási és tanulási technika egy hihetetlenül gyors szövegolvasást és szövegértést, tanulást lehetővé tevő extraszenz képesség, amit bárki kifejleszthet magában, aki ismeri a betűket. Alkalmazásával mindössze 2-3 óra alatt elolvashatunk, megérthetünk és kijegyzetelhetünk 1000 oldalt. Hihetetlenül hangzik? Pedig igaz!

Oktatónk, Dr. Földes László az extraszenz technika egyik kifejlesztője

A MESTERI ELME® technika alkalmazásával az olvasás hihetetlen tempójúvá válik, ugyanakkor mégis többet megértünk és megjegyzünk a szövegből, mint hagyományos olvasással. 20.000−25.000 szó/perc sebességgel olvashatunk el szövegeket oly módon, hogy 70 %-ban emlékszünk rá. Ez igen jó arány! Nagyon gyorsan készíthetünk az olvasottakról jegyzeteket, és azok áttekintésével a szöveget bármikor pillanatok alatt felidézhetjük.

Jól jön ez a képesség tanuláshoz, munkához, ismeretek gyors megszerzéséhez, és ami a fő: ha egyszer elsajátítottad, egész életedben alkalmazhatod rendületlenül. Mindez nem cirkuszi mutatvány vagy csoda, hanem egy technika, amelyet Dr. Artúr Zsazskov orosz pszichológus professzor és Dr. Földes László orvos fejlesztett ki. A technika kizárólag Dr. Földes László kurzusain sajátítható el. Az évek során több százan elvégezték a kurzust, az elégedettség pedig 100 százalékos.

Éppen ezért a világon egyedülálló módon 100 %-os Tudásgaranciát vállal, vagyis garantálja, hogy, aki beiratkozik a kurzusára és elvégzi a szükséges gyakorlatokat, az bizonyosan megtanulja ezt a technikát.

Te lennél az első, akinek ez nem sikerül, de ha így van, vendége vagy egy újabb kurzusra. Ha akkor sem jársz sikerrel, visszafizetjük a kurzus árát. Nem árulunk zsákbamacskát, nincs semmilyen lila köd vagy titok. Erről most Te is meggyőződhetsz.

Válaszd ki a Neked megfelelő képzést és jelentkezz most!

MESTERI ELME 2.0 * MESTERI ELME Classic

A MESTERI ELME® Története 

A MESTERI ELME® extraszensz olvasási technika két nagy tudású orvos találkozásából és közös munkájából született. Dr. Artúr Zsazskov orosz pszichológus professzor 1993-ban érkezett Magyarországra a Mantra Szabadegyetem meghívására, ahol extrapszichológiát oktatott. Szoros barátság alakult ki közte és az egyetem vezetője, Dr. Földes László között.

Extraszenz olvasás és tanulás – A kísérlet

Dr. Zsazskovot, aki az úgynevezett hatodik érzék jó ismerője és tanulmányozója volt, nagyon izgatta, hogyan lehetne születetten vak embereket megtanítani arra, hogy a látóknak szánt könyveket olvasni tudják.

Az ezzel kapcsolatos kísérletei megdöbbentő eredményeket hoztak. Egy 60 éves hölgy például úgy olvasta fel egy borítékba rejtett levél tartalmát, hogy abba nem nézett bele, hanem a székre tette, és ráült.

Ez nem cirkuszi mutatvány, hanem egy fejlett képesség, amit bárki elsajátíthat. Van, akinek nehezebben megy, van, akinek könnyebben, de olyan nincs, aki ne lenne képes megtanulni olvasni lényegében a megérzéseivel.

A vak embereken végzett kísérletek vezettek ahhoz, hogy foglalkozni kezdtek a látók olvasási és szövegértési sebességének gyorsításával. A módszerrel hihetetlenóül sikerült megnövelni az olvasási sebességet úgy, hogy közben nem ment a szövegértés rovására, sőt!

Ezt követően már csak azt kellett megoldani, hogyan fejleszthető ki az extraszensz olvasás képessége csoportokban, különböző életkorúaknál.

Zsazskov professzor halála után (2001) a Mesteri Elme® technika oktatását Magyarországon kizárólag Dr. Földes László végzi, aki az utóbbi 18 évben sok száz embert sikeresen megtanított erre az olvasási-tanulási módszerre.

2012-ig csak a Mantra Szabadegyetem diákjaival foglalkozott, de mivel sokan szerették volna, ha a környezetükben más is részesül a MESTERI ELME® ádlásaiban, ma már máshonnan is fogad jelentkezőket.

JELENTKEZZ KÉPZÉSEINKRE, HA…

  • *többet szeretnél olvasni, mint amit az időd megenged
  • *sokat kell tanulnod, de mellette többet pihennél
  • *a munkád mellett már nem jut időd olvasni
  • *idegen nyelvet tanulsz és javítanál a memorizáláson
  • *sok infóra van szükséged, de nem szeretsz magolni
  • *könnyebben szeretnéd elérni a céljaidat
  • *kitartó vagy, legalább napi 1 órában
  • *úgy gondolod, egy életen át érdemes tanulni