MESTERI ELME Classic – Extraszenz olvasás & tanulás

Mesteri Elme Classic – Extraszenz olvasás és tanulás tanfolyam

A következő MESTERI ELME Classic – Extraszenz olvasás & tanulás időpontjai, amikre jelentkezhetsz:

Mesteri Elme Classic tanfolyam – Tantermi

  • Időpont: 2022. március 26-27. és április 2-3.
  • Koránkelő kedvezmény: 2022. február 11-ig! Csak 59 000 Ft/fő!
  • Ára: 68 000 Ft

Mesteri Elme Classic tanfolyam – Online

  • Időpont: 2022. június 16-19. (4 nap egyben)
  • Koránkelő kedvezmény: 2022. február 11-ig! Csak 59 000 Ft/fő!
  • Ára: 68 000 Ft

JELENTKEZÉS: info@masterymind.org

36 órás Mesteri Elme kurzus

Cso­por­to36s, 36 órás képzés, ami 4 nap­ból áll. Ez általában két egymást követő hétvége, de a nyári szünidőben 4 egymást követő nap. A dátumokat mindig feltün­tetjük a főoldalon. A kurzus min­den nap reggel 9 órakor kezdődik és 18 óráig tart. Közben több szünetet tar­tunk, hogy fel tudj fris­sülni, hiszen keményen fogsz dol­go­zni! A képzés inten­zív, de így leszel ered­ményes, így fog jól működni a tech­nika! Hidd el, ennek ellenére nagyon fogod élvezni és fel sem tűnik majd a napi 8 óra tan­ulás! Ha a gyerekek felpörögve men­nek haza és folyam­atosan mosolyo­g­nak az élmények hatására, akkor Te is nyu­godt lehetsz!

A kurzus teljes anyagának írott jegyzetei

jegyzetEbben a füzetben leír­tuk Neked a kurzus ger­incét, munkafolyam­a­tokat, meghatározá­sokat és min­den olyan tudni­valót, amivel otthon kön­nyebbé válik a gyako­r­lás! Igen, otthon is kell gyako­rolnod, ez elenged­hetetlen a tech­nika elmé­lyítéséhez! Erre mindössze napi egy órát kell szánnod, 30 napon át! A szabad oldalakon jegyzetel­hetsz, így külön füzetet nem kell hoznod, sőt egy helyen lesz min­den fontos információ!

 

Gyere, lájkolj és kövess minket a Facebookon is, hogy ne maradj le az érdekes tartalmainkról és a legfrissebb híreinkről!