MESTERI ELME Classic – Extraszenz olvasás & tanulás

Csoportos képzés tartalma:

A következő MESTERI ELME Classic – Extraszenz olvasás & tanulás ONLINE időpontjai, amikre jelentkezhetsz:

2020. július 9-12. NÉGY NAP EGYBEN!

EARLY BIRD: 2020. május 31-éig

36 órás Mesteri Elme tanfolyam

Cso­por­to36s, 36 órás képzés, ami 4 nap­ból áll. Ez általában két egymást követő hétvége, de a nyári szünidőben 4 egymást követő nap. A dátumokat mindig feltün­tetjük a főoldalon. A tan­folyam min­den nap reggel 9 órakor kezdődik és 18 óráig tart. Közben több szünetet tar­tunk, hogy fel tudj fris­sülni, hiszen keményen fogsz dol­go­zni! A képzés inten­zív, de így leszel ered­ményes, így fog jól működni a tech­nika! Hidd el, ennek ellenére nagyon fogod élvezni és fel sem tűnik majd a napi 8 óra tan­ulás! Ha a gyerekek felpörögve men­nek haza és folyam­atosan mosolyo­g­nak az élmények hatására, akkor Te is nyu­godt lehetsz!

2. A tanfolyam teljes anyagának írott jegyzetei

jegyzetEbben a füzetben leír­tuk Neked a tan­folyam ger­incét, munkafolyam­a­tokat, meghatározá­sokat és min­den olyan tudni­valót, amivel otthon kön­nyebbé válik a gyako­r­lás! Igen, otthon is kell gyako­rolnod, ez elenged­hetetlen a tech­nika elmé­lyítéséhez! Erre mindössze napi egy órát kell szánnod, 30 napon át! A szabad oldalakon jegyzetel­hetsz, így külön füzetet nem kell hoznod, sőt egy helyen lesz min­den fontos információ!

Képzés ára: 68 000 Ft/fő

EARLY BIRD kedvezménnyel: 59 000 Ft/fő

Jelentkezésed ide küldheted, a további részleteket válasz e-mailünkből megtudhatod: info@masterymind.org

Nézd meg, mi volt korábbi hallgatóink véleménye a tanfolyamról:

//www.youtube.com/watch?v=j03aeYFXiVA&t=89s

 

Gyere, lájkolj és kövess minket a Facebookon is, hogy ne maradj le az érdekes tartalmainkról és a legfrissebb híreinkről!