Fontos számunkra a hitelesség

A múlt eseményei biztosítanak a technika hitelességét illetően!

A MESTERI ELME® extraszensz olvasási technika két nagy tudású orvos találkozásából és közös munkájából született. Dr. Artúr Zsazskov orosz pszichológus professzor 1993-ban érkezett Magyarországra a Mantra Szabadegyetem meghívására, ahol extrapszichológiát oktatott. Szoros barátság alakult ki közte és az egyetem vezetője, Dr. Földes László között.
 
Dr. Zsazskovot, aki az úgynevezett hatodik érzék jó ismerője és tanulmányozója volt, nagyon izgatta, hogyan lehetne születetten vak embereket megtanítani arra, hogy a látóknak szánt könyveket olvasni tudják.
 
Az ezzel kapcsolatos kísérletei megdöbbentő eredményeket hoztak. Egy 60 éves hölgy például úgy olvasta fel egy borítékba rejtett levél tartalmát, hogy abba nem nézett bele, hanem a székre tette, és ráült.
 
Ez nem cirkuszi mutatvány, hanem egy fejlett képesség, amit bárki elsajátíthat. Van, akinek nehezebben megy, van, akinek könnyebben, de olyan nincs, aki ne lenne képes megtanulni  olvasni lényegében a megérzéseivel. A vak embereken végzett kísérletek vezettek ahhoz, hogy  foglalkozni kezdtek a látók olvasási és szövegértési sebességének gyorsításával.
 
A módszerrel hihetetlenül sikerült megnövelni az olvasási sebességet úgy, hogy közben nem ment a szövegértés rovására, sőt!
 
Ezt követően már csak azt kellett megoldani, hogyan fejleszthető ki az extraszensz olvasás képessége csoportokban, különböző életkorúaknál.
 
Zsazskov professzor halála után (2001) a Mesteri Elme® technika oktatását Magyarországon kizárólag Dr. Földes László végzi, aki az utóbbi években sok száz embert sikeresen megtanított erre az olvasási-tanulási módszerre.
 
2012-ig csak a Mantra Szabadegyetem diákjaival foglalkozott, de mivel sokan szerették volna, ha a környezetükben más is részesül a MESTERI ELME® áldásaiból, ma már máshonnan is fogad  jelentkezőket korlátozott számban.
 
Olvasd el a BORS magazin cikkét, amiben az akkor nyolcadikos Ulz Mátyást kérdezték a módszer hitelességéről és működéséről!
 
Gyere, lájkolj és kövess minket a Facebookon is, hogy ne maradj le az érdekes tartalmainkról és a legfrissebb híreinkről!