Oktatónk, Dr. Földes László

Oktatónk megbízhatósága garantálja a Te sikeredet!

Megbízhatsz bennünk

A Mesteri Elme tanfolyamokat képzett és tapasztalt oktatónk, Dr. Földes László tartja, a nyelvtanfolyamokon Deák Rita a társa. Mindketten megbízhatóak, alaposak, nagyon fontos számukra, hogy a hallgatók mindegyike alapos tudásra tegyen szert és képessé váljon használni atechnikát. 

Oktatónk, Dr. Földes László

A Mesteri Elme oktatója Dr. Földes László, aki több, mint 20 éve képzi extaszenzorikára a tanulni vágyókat! Általános orvosként végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.

Éveken keresztül dolgozott az Országos Mentőszolgálatnál, a Dunaújvárosi kórház majd a Fővárosi János kórház intenzív osztályán. 1993-ban alapította meg a Mantra Szabadegyetemet, ahol extrapszichológiát, a kínai metafizika több ágát és homeopátiát oktat a mai napig.

Mély és alapos tudással rendelkező orvos és tanár, aki a Mesteri Elme extraszenz tanulási technikát is ebben a szemléletben tanítja. Tudását szívesen adja át diákjainak, kérdéseikre pontos és kielégítő válaszokkal szolgál. Ismerd meg őt jobban a személyes oldalán olvasható információk alapján és hallgasd meg előadásait a drfoldes.com oldalon!

Feltárnád elméd rejtett képességeit? Csatlakozz a Mesteri Elme hallgatókhoz!

Mesteri Elme Classic – Extraszenz Olvasás és Tanulás tanfolyam

Mesteri Elme 2.0 – Extraszenz Nyelvtanulás tanfolyam

VÁRUNK A MANTRA SZABADEGYETEM HALLGATÓI KÖZÖTT IS!

Gyere, lájkolj és kövess minket a Facebookon is, hogy ne maradj le az érdekes tartalmainkról és a legfrissebb híreinkről!