Extraszenz Nyelviskola – Tanuld meg az angol nyelv alapjait akár 2 hétvége alatt képzésünkön!

Nyelvtanfolyamunkon egy izgalmas és különleges technika, az extraszenzorika segítségével sajátíthatod el az angol nyelv alapjait. Mindezt ráadásul fénysebességgel, könnyen, gyorsan, magolás nélkül!

Manapság már elképzelhetetlen, hogy valaki ne beszéljen valamilyen idegen nyelven az anyanyelvén kívül, Magyarországon a legtöbben az angolt és a németet választják, de egyre népszerűbb az olasz, francia, spanyol, lengyel és koreai is. 2021-ben már szinte lehetetlen egészen megérteni a világ történéseit, ha nincs valamilyen nyelvtudásod, így az idősebb generációk számára is fontossá vált a nyelvtanulás. Ha te is így gondolod és szívesen pótolnád ezt a hiányosságodat, jó helyen jársz, olvass tovább!

Extraszenz nyelviskola – Tanfolyam angolul

Mi az az extraszenzorika?

Tulajdonképpen az elménk egy rejtett képességéről van szó, mindannyiunkban ott szunnyad. A megfelelő gyakorlatok segítségével elő lehet hívni és nagyon komoly szintre lehet fejleszteni. Segítségével az olvasás, tanulás fénysebességűre gyorsul, az egyénnek nincs többé szüksége éjszakákon át tartó magolásra és szótárazásra. Az extraszenz technikát bárki meg tudja tanulni, aki ismeri a betűket, elmúlt 12 éves és kellően nyitott, fogékony az új dolgokra.

Iskolánkban, amely két éve egyfajta nyelviskola is, Dr. Földes László oktatja a Mesteri Elme technikát, 2001 óta hatalmas sikerrel. Első tanfolyamunk a Mesteri Elme – Classic / Extraszenz Olvasás és Tanulás volt, ezt követte 2019 őszén a Mesteri Elme 2.0 / Extraszenz Nyelvtanulás tanfolyam.

Extraszenz Nyelvtanulás tanfolyamainkon a hallgatóink az angol nyelven keresztül tanulják meg a technikát, ebben másik oktatónk, Deák Rita is segíti őket. A különféle izgalmas és szórakoztató gyakorlatok során a résztvevők különleges “AHA!” élményekkel gazdagodnak, sokuk arról számol be, korábban nem is hitte volna, hogy minderre képes lehet.

Hallgatóink mondták nyelvtanfolyamunkról

“Mindig nagyon bántam, hogy annak idején nem tanultam meg angolul, de igazság szerint sem lehetőségem, sem érzékem nem igazán volt hozzá. Már elmúltam 50 éves, de amikor tudomást szereztem erről a tanfolyamról, azonnal jelentkeztem. Elképesztő tapasztalás volt! Úgy ragadtak rám az új szavak, ahogy soha korábban, nekem még tényleg soha nem volt ennyire könnyű a tanulás! A nagyfiaim is nagyon meglepődtek rajta, mennyit tanultam a két hétvége alatt! Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy végezze el, én maximálisan elégedett vagyok!” – Klára, 53 éves, Budapest

“Alapvetően is elég nyitott személyiség vagyok és hiszek abban, hogy tanulni nem csak egyféleképpen lehet. Igazam is lett! Ez a különleges extraszenz tanfolyam bebizonyította, hogy a nyelvtanulás sokkal könnyebb és gyorsabb lehet, az a sokat emlegetett nyelvérzék sem kell hozzá! Elég az elménk! A többiekkel el sem akartuk hinni, hogy ez mennyire működik! Imádtam!” – Sándor, 42 éves, Esztergom

“Régóta foglalkoztat a spiritualitás, ráadásul azt vallom, az ember holtáig tanul. Nekem a nyelvtanulással mindig gondjaim voltak, elég cikinek éreztem, hogy a külföldi családi nyaralásokon nem tudok elmondani semmit, “activity-znem” kell az ottaniakkal. Amikor ráakadtam erre a tanfolyamra, éreztem, hogy ez valami izgalmas, valami más és úgy voltam vele, miért ne? Nem bántam meg, fantasztikusan sokat adott és angolul is egyre jobban beszélek! Ez tényleg egy elmekaland!” – Ági, 37 éves, Győr

Dr. Földes László az extraszenz (nyelv)tanulásról – Előadásrészlet

“Itt nem valamiféle érzékszervi észlelésről van szó, hanem valami egészen másról. Mi ezt hívjuk extraszenzorikának. A hétköznapi nyelvben ezt szokás hatodik érzéknek vagy harmadik szemmel való látásnak nevezni. Maga az extraszenzorika szó úgy áll össze, hogy az extra azt jelenti, hogy valamin kívül lenni, a szenzor vagy szenzorika pedig az érzékelésre utal. Ezt az érzékelést tehát nem a fizikai érzékszerveinkkel tesszük, hanem valami egészen mással. (…)

Az extraszenzorika nem csupán arról szól, hogy én észlelek valamit, amit mások nem, hanem ezt használom valamire. Az extraszenzorika, mint képesség, mindannyiunkban ott van, ezért azt mondani, hogy megtanulni az extraszenzorikát, nem is a megfelelő megfogalmazás. Mert mi ezt tulajdonképpen tudjuk, de nem használjuk.

Biztos tapasztaltatok például már olyat, hogy egy kisgyerek lerajzolja az apukáját zöld hassal, lila fejjel és narancssárga végtagokkal. És akkor mi magunk azt mondjuk ennek a gyereknek, hogy ez így nem jó. Pedig jó, mert a gyerek még látja apukán az aktuális hangulathoz tartozó színeket és ezeket ő rárajzolja. Aztán mi megtanítjuk neki, hogy az ember a bőrénél végződik és ezeket a színeket onnantól fogva nem fogja észrevenni.

Mindannyian látjátok rajtam, magatok körül és magatokon is ezeket a színeket, csak megtanultátok nem észrevenni! Maga az érzékelésünk olyan, a fizikai is, hogy megtanuljuk, hogy mi az, amit szabad látni, mi az, amit kell látni. Az extraszenz képesség az, hogy olyan dolgokat lássunk, ami nem a fizikai valósághoz tartozik, hanem valamilyen magasabb részhez tartozik. Ez mindannyiunkban ott rejlik!”

Tekintsd meg ingyen Dr. Földes László előadását az extraszenz tanulás és nyelvtanulás témájában!

1. rész

2. rész

Felkeltettük az érdeklődésed? Gyere, tanulj extraszenz nyelviskolánkban!

Az extraszenz technika tehát mindannyiunkban ott rejlik, ott van benned ebben a pillanatban is! Ha előhívod és fejleszted, fantasztikus dolgokra leszel képes, legyen szó az olvasásról, tanulásról, nyelvtanulásról.

A nyelvtanfolyamon az angol nyelvvel gyakorlunk, de a technikát később bármilyen választott nyelven használhatod! Az ismétlés lehetősége is mindig ott lesz a számodra, ha szeretnéd felfrissíteni a tudásod, várunk szeretettel ismétlőink között nyelviskolánkban!

Jelentkezz aktuális Mesteri Elme 2.0 – Extraszenz Nyelvtanulás tanfolyamunkra!

  • Időpont: 2021. november 20-21. és 27-28. (két hétvége)
  • Tandíj: 68 000 Ft/Fő 
  • Helyszín: Budapest, Gogol 13 Irodaház
  • Jelentkezz, írj emailt: info@masterymind.org
  • Az oktatás reggel 9-től 18-ig tart, ebédszünettel.
  • Alsó korhatár 12 év, felső korhatár nincs!
  • A jelentkezésedre kapott válaszból mindent megtudhatsz majd, így azt is, mit kell magaddal hoznod a tanfolyamra! (Angol tankönyvvel és füzettel azért készülj már előre!)
  • A szállást alapvetően mindenki magának biztosítja, de ha szükséged lenne ebben segítségre, jelezd felénk!
  • A tanfolyam végén csatlakozhatsz a már végzett hallgatóink számára létrehozott Facebook-csoportunkhoz, ahol megoszthatjátok egymással a tapasztalataitokat, jól bevált trükkjeiteket!

További információkért és érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Ha érdekel a Mantra Szabadegyetem is, kattints ide! Itt is várunk szeretettel!

Kapcsolódó bejegyzések