Koronavírus: tanulás, önképzés a világjárvány idején

A koronavírus negyedik hulláma sajnos Magyarországot sem kerülte el, a környező országokéhoz képest magas átoltottság ellenére a delta variáns sokakat megfertőzött. Ez ugyan ijesztően hathat, de nem szabad, hogy a félelem megbénítson!

Koronavírus vs. önképzés, tanulás

2020-ban a koronavírus-járvány berobbanása felkészületlenül érte az emberiséget, a legtöbben hónapokon át voltunk kénytelenek karanténban élni a négy fal között. Ez az időszak azonban megtanította, hogyan figyeljünk magunkra, a belső hangunkra. Sokan teljesen új életet kezdtek, munkahelyet váltottak, elköltöztek vagy életmódváltásba fogtak.

Tanulni, olvasni, tanulni, olvasni egy életen át

Téged eddig visszatartott valami? Ne engedd, hogy a koronavírus okozta pánik az álmaid útjába álljon! Nyitott és fogékony vagy a spiritualitás iránt, falod a könyveket, ráadásul az a mottód, hogy holtáig tanul az ember? Akkor egészen biztos, hogy nagyszerűen éreznéd magad tanfolyamainkon!

Gyorsolvasás, gyorstanulás, nulla magolás – Mesteri Elme Classic / Extraszenz olvasás és tanulás tanfolyam

Fogadjunk, hogy egész életedben úgy érezted, az emberi elme sokkal többre képes, mint amire a hétköznapokban használjuk. Nos, igazad volt! Oktatónk, Dr. Földes László már 2001 óta oktatja az extraszenz technikát, aminek segítségével minden eddiginél jobban kinyílhat előtted a világ. Oldalak százait olvashatod el mindössze néhány óra alatt, anélkül, hogy elfáradnál vagy elfelejtenél bármi fontosat a tartalomból. A magolás az egyetlen, aminek búcsút mondhatsz!

Mi az az extraszenz képesség?

Egy olyan képesség, ami ott szunnyad mindannyiunkban, csak elő kell csalogatni. Bárki meg tudja tanulni, hogyan kell használni, csak a betűk ismerete és némi nyitottság, gyakorlás szükséges hozzá. Akad, aki ezt az érzékelést hatodik érzéknek hívja, mások harmadik szemmel látásnak. Nálunk azonban nem maga az érzékelés a fontos, hanem, hogy használjuk is! Hogy gyarapodjunk általa!

A Mesteri Elme Classic – Extraszenz olvasás és tanulás tanfolyamon játékos, szórakoztató, izgalmas és sokszor döbbenetes élményeket okozó gyakorlatokkal vezetünk be az extraszenzorika világába!

Nem volt még olyan hallgatónk, aki ne tudta volna megtanulni, ugyanakkor, ha bizonytalan lennél, bármikor nagy szeretettel várunk vissza ismételni, ezért külön díjat nem számítunk fel!

“Eleinte nem voltam biztos benne, hogy nekem ez menni fog, de a kíváncsiságom erősebb volt. Spirituális ember vagyok, ezért nem hagyott nyugodni, hogy ezt az extraszenz képességet hogy is kell elképzelni. Nem csalódtam, imádtam mindkét hétvégét, elképesztő milyen tapasztalásokkal tértem haza! És a többiek is!” – Zsuzsa, 41, Budapest

Extraszenz nyelviskola – Tanuld meg az angol nyelv alapjait akár 2 hétvége alatt nálunk! – Mesteri Elme 2.0 / Extraszenz Nyelvtanulás tanfolyam

Akkor is tudunk segíteni, ha alapvetően nem az olvasás és a tanulás érdekel igazán, hanem a nyelvtanulás. Dr. Földes László ugyanis 2019-ben elindította a Mesteri Elme 2.0 / Extraszenz Nyelvtanulás tanfolyamot, amelyen másik oktatónkkal, Deák Ritával kiegészülve azt tanítja meg hallgatóinknak, miként lehet az extraszenzorikát nyelvtanulásra használni.

Felejtsd el, hogy ehhez nyelvérzék kell, vagy azt, hogy túl öreg vagy hozzá! Hidd el, ezzel a különleges módszerrel mindenki számára gyerekjátékká válik a nyelvtanulás is!

Ne állítson meg a koronavírus!

Jelentkezz Mesteri Elme Classic – Extraszenz olvasás és tanulás tanfolyamunkra és/vagy Mesteri Elme 2.0 Extraszenz olvasás és tanulás tanfolyamunkra

Kövess minket a Facebookon

Kapcsolódó bejegyzések