Horoszkóp: ebben segít az extraszenz technika a csillagjegyed szerint

Az extraszenz technika minden csillagjegy szülötteinek másban tud igazán a hasznára válni. Olvasd el a horoszkópodat!

Extraszenz horoszkóp – Mi is az extraszenzorika?

Az extraszenz képesség mindenkiben ott szunnyad, de a hétköznapokban nem használjuk, megtanultuk elfojtani. Pedig az elménk sokkal többre lenne képes általa! Ez nem egy érzékszervi érzékelés, éppen ezért vannak akik hatodik érzékként, míg mások harmadik szemmel való látásként nevezik meg. A lényeg: a Dr. Földes László által kifejlesztett extraszenz technikával képes lehetsz extra gyorsan olvasni, tanulni, memorizálni, nyelveket elsajátítani. Téged miben segítene a legjobban a horoszkópod szerint?

Extraszenz tanfolyamaink:

Kos

A Kos csillagjegy szülötte lobbanékony, szenvedélyes és nem igazán szeret egyhelyben állni. Ez azonban nem mindig jó! Az extraszenzorika segítségével megtanulhatnád, hogyan lassíts le egy kicsit, hogyan figyelj befelé. Így végre sokkal jobban megismerhetnéd magad és a valódi vágyaidat!

Bika

A Bika jegy szülöttei elképesztően céltudatosak, mindig mindent megtesznek annak érdekében, hogy a legjobbat tudják nyújtani. Keményen dolgoznak, ez azonban sokat kivesz belőlük. A te számodra az extraszenzorika időt nyerne, hiszen általa sokkal gyorsabban tudnád ledarálni a feladataidat.

Ikrek

Az Ikrek jegyűek egész életükben tanulnak, a tudásszomjuk soha nem csillapítható. De milyen jó lenne, ha a sok-sok izgalmas könyv és tanulmány mellett másra is jutna idő! Milyen jó lenne, ha nem 3, hanem 9 nyelven beszélnél! Az extraszenzorika neked éppen ebben tudna segítséget nyújtani!

Rák

A Rák jegyűek mély érzésű, lelki emberek, így nem áll távol tőlük a spiritualitás, nyitottak és befogadóak. Extraszenz képességük ezért elképesztően könnyen előhívható, tanfolyamainkon igazi mintadiák válhat belőlük, olyan jól rá tudnak érezni erre a különleges módszerre.

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegy szülöttei királyok és királynők, akik imádnak irányítani, és imádják, ha azt érezhetik, többre képesek, mint mások. Extraszenz képességed birtokában úgy fogod érezni, mintha szuperképességed lenne, igazi szuperhős válhat belőled általa!

Szűz

Ha Szűz a horoszkópod, bizonyára szereted, ha rendben vannak a dolgaid, a kategorizálás egyenesen feldob! Van egy jó hírünk: ha eleget gyakorolsz, extraszenz képességed olyan szintre fejleszthető, aminek segítségével pikk-pakk átolvashatsz és rendszerezhetsz bármit.

Mérleg

A Mérleg cslllagjegy szülöttei egész életükben az egyensúlyra törekszenek, így nagyon nincsenek odáig érte, ha éjszakákon át kell olvasniuk, tanulmányozniuk valamit, ami helyett lenne jobb dolguk is, példul az alvás. Az extraszenzorika azonban segíthet, hogy középre billentsd a mérleg nyelvét.

Skorpió

A Skorpió szülötteinek szinte elnyomhatatlan az extraszenz képessége, ezt még azok sem tagadhatják, akik nem tartják magukat annyira nyitottnak spirituális értelemben! Általában ők a baráti társaságaik “médiumai”, olyan jók a megérzéseik. Szárnyakat kapnál, ha a megfelelő oktató segítségével ezt tökélyre fejlesztenéd!

Nyilas

A Nyilas jegyűek kalandvágyó, felfedő típusok, akik nagyon szeretik az újdonságokat, viszont rémesen türelmetlenek. Így vannak ezzel akkor is, ha a tudás megszerzéséről van szó. Legszívesebben 2 perc után diplomáznának, ami ugyan nem lehetséges, de azért a tempó extrém mértékben fokozható egy magas szintre fejlesztett extraszenz képességgel.

Bak

A Bak jegyű emberek életük során hatalmas és mély tudásra tesznek szert, hiszen mindent alaposan tanulmányoznak. Számukra is óriási könnyebbséget hozhat azonban az, ha nem kell minden időt a könyvtárban és a neten tölteniük, az extraszenzorika segítségével könnyedén memorizálhatnak percek alatt bármit, amit szeretnének.

Vízöntő

Egy Vízöntőt soha nem fogsz ugyanott megtalálni, ahol hagytad, e csillagjegy szülöttei imádnak mozgásban lenni, utazni, ismerkedni, mély gondolatokat megosztani. Éppen ezért, ha ebben a jegyben születtél, a te számodra a nyelvtanulásban nyújthat óriási segítséget az extraszenz technika. Többé nem lesz olyan, akivel nem beszélitek a közös nyelvet!

Halak

A Halak jegyűek álmodozók, érzékenyek, érzelemesek, nagyon ritka, hogy felnőtt korukra teljesen elveszítik extraszenz képességüket. Ez ugyanis gyermekkorunkban még mindannyiunkban ott szunnyad! Halakként tehát nagyon hamar ráérzel majd arra, mennyi mindenre lehet ezt használni a mindennapokban, gyors és hatékony leszel általa.

Kedvet kaptál és szeretnéd kifejleszteni extraszenz képességed? Tudj meg többet tanfolyamainkról!

Imádod a horoszkópokat és érdekel a kínai asztrológia is?

Várunk szeretettel a Mantra Szabadegyetem hallgatói között is!

Kapcsolódó bejegyzések