Gyorsolvasás és gyorstanulás – Nulla magolás!

Az extraszenz technika elsajátításával könnyen, erőfeszítések nélkül darálhatsz le több száz oldalnyi tananyagot, többé nem kell éjszakákon át magolnod, ez egy olyan gyorsolvasás és gyorstanulás, ami szárnyakat ad!

A fej gondolkozik, a könyv tárol – Így működik az extraszenz gyorstanulás

Tévedés azt gondolni, hogy a könyvek tartalmát mindenképp a fejünkbe kell nyomni és magolni kell az iskolában! A fej, vagyis az agy gondolkodásra való, és ha teletömjük mindenféle adattal, akkor nem marad kapacitása gondolkodni!

Igen, a fej gondolkodásra való és nem fölösleges adatok tárolására! (Kicsit állj meg és gondolkodj! Ha valami nagyon fontos számodra esetleg ez nem csak egy dolog hanem 10-20 esemény vagy elvégzendő feladat, akkor az a legjobb ha leírod, hogy ne felejtsd el őket! Ekkor megkönnyebbülsz, mert már nem kell a fejedben tartanod.)

A könyv pontosan arra való, hogy ne kelljen a fejünkben tartani dolgokat, de tudd, hol keresd az információt!

A Mesteri Elme gyorstanulás technika pontosan így dolgozik!

Az olvasás alatt nem magolsz, nem tömöd meg a fejed fölösleges tartalommal, viszont jegyzetelsz és azt olyan speciális módon teszed, hogy a könyvből nyert információkról bármikor képes vagy beszélni, előadást tartani!

300 oldal/óra – Ez nem szimpla gyorsolvasás, ez fénysebességgel olvasás!

A „nem magolsz” kijelentés annyira igaz, hogy egy 300 oldalas könyvet egy óra alatt képes vagy elolvasni, kijegyzetelni, tartalmáról a legapróbb részletekig beszélni.

INDULÓ KÉPZÉSEINKRŐL ITT TÁJÉKOZÓDHATSZ!

IDE KATTINTS, HA A FACEBOOKON IS SZERETNÉL CSATLAKOZNI HOZZÁNK!

ÉRDEKEL A MANTRA SZABADEGYETEM, KATTINTS ÉS NÉZZ KÖRÜL OTT IS!

Kapcsolódó bejegyzések